Aurora Queen Resort on upouusi kohde alueellamme. Perheomisteinen lomakohde sijaitsee pohjoisimmassa Lapissa luonnonrauhan ympäröimänä. Lasikattoiset revontuli-iglut ja panoraama sviitit kutsuvat sinua taianomaiselle vierailulle kiehtovan luonnon ja levollisuuden syleilyyn. Koska yrittäjät rakastavat luontoa, on heille erityisen tärkeää olla ympäristöystävällinen toimija. Niinpä esimerkiksi lämmitysmuotona he käyttävät maalämpöä ja täyspuuta heidän pohjoisessa kohteessaan.

Etsitpä sitten aktiivista seikkailulomaa, romanttista pakoa arjesta tai rentouttavaa lomaa hiljentyen luonnon ääreen, on Aurora Queen sinun paikkasi. Elämyksiä on tarjolla monipuolisesti, joten voit valita niistä mieluisesi täydentämään lomasi pohjoisimmassa Lapissa.

Luonnon syleilyssä sijaitsee tunnelmallinen kohde Aurora Queen Resort

Kun saavut Aurora Queenin pihaan huomiosi kiinnittyy tunnelmalliseen valaistukseen ja upeaan mustaan päärakennukseen. Päärakennuksessa oleva ravintola on häkellyttävän kaunis, mustaa ja kultaa on käytetty sisustuksessa erittäin hyvällä maulla ja tumma sisustus on tunnelmaltaan hyvin lämmin. Tekstiilit ja materiaalit on tarkoin valittu ja sijoiteltu. Ravintolassa koet olevasi todella keskellä luontoa valtavien ikkunoiden ansiosta. Ulkona tykkylumiset puut kimaltavat pakkasessa Keittiöstä kantautuu herkullinen tuoksu, Aurora Queenin ravintola on avoinna joka päivä. Vaikka et majoittuisi kohteessa, niin illallisella kannattaa pysähtyä ehdottomasti.

Ravintola on avoinna joka päivä:

Lounas klo 12-14 (ei vk 50)

Illallinen:

17-22 (keittiö sulkee klo 21)

Pe ja la klo  17-23 (keittiö sulkee klo 21.30)

Pohjoisen makuja lautasellesi

Keittiömestari Akseli Mäen suunnittelema menu vie sinut makumatkalle, joka hivelee kaikkia aisteja. Paikallisia raaka-aineita hyödyntäen on listalla tuttuja pohjoisen makuja, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Kokonaisuus muodostuu monesta asiasta ja kun lähtö tuo mukanaan haikeuden on selvää, että kokonaisuus on ollut onnistunut. Aurora Queen on jotakin ainutlaatuista pohjoisimmassa Lapissa kääriytyen ympärillä olevaan luontoon ja arvostaen aitoa ylellisyyttä. Palvelun henkilökohtaisuus ja lämminhenkisyys tuntuu aivan kuin olisit tullut ystävien luo kylään.

Majoitusta tähtitaivaan alla

Päärakennuksesta pääset helposti majoittumaan ainutlaatuisiin revontulimajoituksiin, joissa ylellinen, mutta kodikas tunnelma kutsuu sinut lepäämään tähtitaivaan alle. Aurora Queen on kylän valojen ulkopuolella, joten revontulien tanssi näkyy kirkkaana yötaivaalla. Iglut on suunniteltu niin, että yötaivas ja luonnon maisema ovat iso osa sisustusta, mutta jokainen yksityiskohta sisällä on suunniteltu mukavuutta ja hemmottelua ajatellen. Tilavassa huoneessa voit nauttia aamukahvin heti herättyäsi ja sen jälkeen siirtyä herkulliselle aamiaiselle päärakennukseen.

Kuvat: Ravintola ja majoituskuvat Aurora Queen Resort

Lisää inspiraatiota matkallesi

Ajankohtaista